Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protecció Civil manté activada la prealerta del Pla #NEUCAT per aquest dimarts

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya s’espera que la cota de neu se situï entre els 200 i els 400m a molts punts del territori, entre ells l’Alt Penedès.

Des dels ajuntaments es demana a la ciutadania màxima precaució, estar atents a la previsió meteorològica i evitar desplaçaments innecessaris. Alguns ajuntaments, com el de Torrelles de Foix, han preparat sacs de sal per al veïnat en cas que sigui necessari.

D’altra banda, amb l’onada de fred encara activa, es demanar estar atents a la família i veïnat que es trobi en situació de vulnerabilitat perquè es protegeixin del fred; portar el vehicle preparat i anar amb compte amb les estufes per evitar accidents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: