Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme aposta per la formació contínua i adreçada a diferents perfils

L’escola presenta una oferta que destaca per la formació contínua, adreçada a diferents perfils de persones, amb l’objectiu d’enfortir un sector en alça.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha presentat la seva oferta formativa pels propers mesos. Una oferta que destaca per la seva aposta per la formació contínua, adreçada a diferents perfils de persones, amb l’objectiu d’enfortir un sector en alça.

El 15 de febrer començaran dues formacions adreçades a persones desocupades: Creació i venda de productes i serveis turístics i Certificat de professionalització en sommelieria, que en aquest cas arriba a la seva vuitena edició. Per a persones que ja treballen al sector, hi ha la tercera edició de la formació especialitzada de sommelieria semipresencial, que sol tenir molt d’èxit i omplir les places disponibles. D’altra banda, l’Escola ha obtingut una subvenció per oferir una formació de curta durada que girarà al voltant de la creació de producte vinculada a la història del vi al Penedès.
Aquest curs s’iniciarà el 22 de febrer.

A tot això cal afegir el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística.
L’Escola d’Enoturisme té com a objectiu ajudar a professionalitzar el sector i compta amb una borsa de treball i un servei d’orientació que s’ha reforçat.

Des de l’Escola constaten que el sector de l’enoturisme està en alça i que els seus estudiants troben feina de seguida.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, destaca que l’Escola és oberta a tothom i que ofereix qualitat i proximitat al seus alumnes.

Tota la informació relativa als cursos es pot trobar al web de l’Escola d’Enoturisme: https://escolaenoturisme.vilafranca.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: