Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Inglada Via, satisfeta dels dos primers mesos del centre de dia Jaume Nicolás

Aquest dissabte el Bisbe de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, va visitar les instal·lacions de la Fundació Inglada Via.

Començant per la residència, passant també per els allotjaments del carrer Sant Bernat i acabant al centre de dia Jaume Nicolás.

Agustí Cortés, juntament amb el President del Patronat de la Fundació Inglada Via, Martí Solé, mossèn Xavier Aymerich i els membres de la Direcció i el Patronat de la Fundació Inglada Via van visitar el nou equipament. Durant la visita, el Bisbe va conversar amb els diversos usuaris i també va fer la benedicció del centre. El Centre de Dia Jaume Nicolás està ubicat a la Casa Berch i Galtés, propietat de Pinnae i ubicada al carrer Bisbe Morgades, 15. L’edifici és una finca premodernista que era propietat de la família Nicolás Magriñà i que està catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local.
Aquest equipament té l’objectiu d’oferir un servei d’acolliment diürn i complementari a l’atenció pròpia de l’entorn familiar a aquelles persones majors de 65 anys que ho desitgin.

La seva posada en funcionament va tenir un procés llarg i costós i ara ja fa uns dos mesos que acull usuaris. El president de la Fundació, Martí Solé, en fa un balanç positiu, tot i estar a l’espera d’un increment d’usuaris.

El bisbe lloava la vocació de servei a la gent gran.

Després d’uns anys d’expansió ara la fundació es troba en una etapa de consolidació dels nous projectes.

El Patronat de la Fundació Inglada Via és el màxim òrgan de govern i està constituït per un màxim de cinc membres, sent un d’ells el Rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Els patrons vetllen de manera desinteressada pel bon funcionament de la residència.
El patronat està format per el president, Martí Solé, la secretària, Anna Estallo i com a vocals mossèn Xavier Aymerich i Joaquim Vázquez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: