Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els allotjaments Inglada Via de Vilafranca ja tenen els seus primers usuaris

La Fundació Pinnae ha obert les portes del nou equipament dels Allotjaments Tutelats al carrer Sant Bernat de Vilafranca, que ja té 5 habitatges amb usuaris.

Els pisos s’adrecen a persones majors de 65 anys i estan pensats perquè els seus usuaris puguin viure-hi en plena independència i gaudeixin de diferents serveis i d’un confort de primera qualitat, amb un servei de suport continu.
La directora de la residència Inglada Via, Marga Padullés, assenyala que un dels serveis més destacats és el d’oferir una assistència garantida les 24 hores del dia.
La primera usuària hi va entrar fa un mes, aproximadament. És la Joana Velasco, que quan va veure els pisos immediatament va quedar convençuda de fer el trasllat. Per a ella el més important és que pot fer una vida del tot independent.
L’edifici compta amb uns espais comuns per a facilitar la socialització dels usuaris on poden gaudir de diferents activitats i serveis. Hi ha 16 habitatges d’uns 40 metres quadrats cadascun, dels quals 5 ja estan ocupats. Són apartaments sense barreres arquitectòniques i equipats amb elements de mobiliari i electrodomèstics, que per la seva facilitat d’ús i neteja, faciliten l’autonomia de les persones grans. A banda en ser un edifici molt cèntric, pel fet de trobar-se situat prop dels carrers comercials del centre Vila, de la rambla, es facilita la socialització dels seus usuaris donant facilitats a les persones per al seu ple desenvolupament personal i social. Els allotjaments tutelats estan gestionats sota la direcció de la Residència Inglada Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: