Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 16a Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca es destinarà a la Fundació Cors Units

Aquest dilluns el Rotary ha anunciat la data i l’entitat beneficiària de la tradicional Nit Solidària.

L’esdeveniment tindrà lloc el 19 de maig, com sempre al Casal de Vilafranca. Enguany destinarà la seva recaptació a la Fundació Cors Units, dedicada a l’atenció de nens i nenes que han superat operacions de cor i que volen practicar esport. El president del Rotary Club Vilafranca, Xavi Ruiz, feia una crida a apuntar-s’hi, a fer de mecenes, com patrocinadors o bé de participar-hi com a fila zero.
El vicepresident de la Fundació Cors Units, el doctor Ricard Serra, explicava que cada any atenen uns 250 infants a partir de 6 anys que, després d’haver deixat enrere problemes cardíacs, es troben en situació d’exclusió social pel fet de no poder fer activitat física com a la resta d’infants.

La Fundació és una entitat que va néixer de la mà de l’Hospital de Sant Pau, però ara ha establert una aliança amb l’hospital de Sant Joan de Déu, de manera que creixerà la seva activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: