Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres d’ampliació de la vorera del carrer General Prim

Han començat les obres d’ampliació de la vorera dels números parells del carrer General Prim.

Aquest projecte, emmarcat en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç-PIICC, està relacionat amb el projecte de reurbanització del carrer Sant Julià, que està a punt de finalitzar.

El paviment donarà continuïtat al que hi ha a l’entorn de la Font dels Alls i en el nou espai que es crearà s’hi mantindrà la bateria de contenidors, una zona de càrrega i descàrrega i un aparcament de bicicletes. També s’hi plantaran tres arbres.

La previsió és que l’obra estigui finalitzada a mitjans de març. Durant els treballs es garantirà en tot moment l’accés als habitatges i locals, si bé els vehicles del gual del c/ General Prim número 10 no podran entrar o sortir del pàrquing entre les 8 i les 18h els dies laborables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: