Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Porto, Sarzana i Trissino rivals del Noia Freixenet a Europa

En el sorteig celebrat ahir a la tarda a Porto, els de Sant Sadurní han quedat enquadrats al grup B amb Porto, i els italians Trissino i Sarzana.

El Noia ja coneix els rivals per a la fase de grups de la Lliga de Campions que es disputarà entre el 26 de gener i el 14 d’abril del i d’on sortiran els 8 millors equips del continent que s’enfrontaran en una fase final.

Els cavistes començaran la competició el 26 de gener a la pista del Sarzana i el primer partit a casa serà el 9 de febrer quan rebran el Porto a l’Ateneu. Després del doble enfrontament en quinze dies amb el Trissino, els sadurninencs tancaran la fase de grups jugant a la pista del Porto el 23 de març i a casa rebent el Sarzana el 13 d’abril.

Els equips que superin aquesta fase de grups s’enfrontaran en una Final a Vuit que decidirà el nou campió de la màxima competició europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: