Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Igualada serà el rival del Noia a la primera ronda dels playoffs

L’eliminatòria es disputarà a una sèrie al millor de tres, amb el factor pista favorable als sadurninencs.

La fase regular de la Parlem OK Lliga ha abaixat el teló i el Noia ja coneix rival a la primera ronda dels playoffs pel títol. Serà l’Igualada, que ha tancat la lliga setè. L’eliminatòria es disputarà a una sèrie al millor de tres, amb el factor pista favorable als sadurninencs.

En un intranscendent últim partit de la lliga regular, l’equip de Pere Varias també ha salvat un punt en duel que ha arribat a dominar per 1-3 al descans, però els locals han aconseguit capgirar cap a mitjans de la segona part, tancant-se amb un marcador de 4-4.

El conjunt cavista, amb la novetat al cinc inicial de Jan Marimon sota pals, s’avançava al quart minut de joc amb un gol d’Aleix Esteller. A l’11 el Noia Freixenet ampliava distàncies gràcies a una falta directa Martí Gabarró per una targeta blava a Franco Torres. Guido Pellizzari, al ’16, retallava distàncies finalitzant una bona jugada de combinació dels locals, però tres minuts després Gabarró ha rematat una assistència d’Humberto Mendes per col·locar l’1-3.

A la segona meitat, un doblet de César Carballeira i un altre gol de Bruno Saavedra al contraatac, en pocs minuts de diferència, capgiraven el marcador, amb el 4-3. Els de Sant Sadurní no estaven disposats a marxar amb les mans buides de terres gallegues, i quan només restaven tres minuts, Costa ha desviat lleugerament un llançament de Toni Salvadó des de casa seva per fer pujar el 4-4 definitiu.

Repartiment de punts en un partit on els dos equips no es jugaven més que això, ja que tenien assegurades la segona i tercera posició des de la penúltima jornada. El Noia Freixenet s’enfrontarà als quarts de final a l’Igualada, i el Deportivo Liceo, per la seva banda, s’enfrontarà al Voltregà, i els vencedors es creuaran a semifinals. Per altra banda, El Barça se les veurà a quarts amb el Sant Just. L’altre eliminatòria de quarts la protagonitzen Reus i Calafell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: