Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La T-mobilitat arriba al Penedès incorporant Renfe, bus interurbà i bus urbà de Vilafranca

El nou sistema integra l’explotació completa d’Hispano Igualadina, operada per Monbus, que s’hi suma amb més de 40 línies que recorre, entre d’altres, l’Alt Penedès

La T-mobilitat, la nova plataforma que s’està implantant per viatjar per la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona i que es vol fer extensiva a tot Catalunya, ja integra les línies de RENFE, les línies interurbanes de bus, tant cap a capitals com Barcelona com cap a municipis del Penedès, i el servei de bus urbà de Vilafranca.

El nou sistema integra l’explotació completa d’Hispano Igualadina, operada per Monbus, que s’hi suma amb més de 40 línies que recorren les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Bages i el Baix Llobregat i les connecten amb Barcelona.

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat i els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. La T-mobilitat permet viatjar amb una targeta recarregable o amb el telèfon mòbil amb sistema operatiu Android. Així doncs, la targeta també pot ser electrònica

Les persones usuàries es poden donar d’alta al sistema de dues maneres diferents. Primerament en linia registrant-se en la web t-mobilitat.atm.cat i presentant de manera telemàtica les dades necessàries i, de forma presencial, al Centre d’Atenció i Informació de la T-mobilitat o en qualsevol dels punts d’atenció de la xarxa de transport públic. Es pot adquirir en dos suports: la Targeta T-mobilitat, que és una targeta recarregable que té un cost de 4,5€ i l’aplicació mòbil T-mobilitat (gratuïta) que permet accedir al transport públic amb el mòbil i només cal descarregar-se una funcionalitat especial que té un cost d’1€.

Si es demana la targeta T-mobilitat des del web, es rebrà al cap d’uns quants dies amb el títol de transport de l’ATM ja carregat, mentre que si es dona d’alta de manera presencial, se l’emporta directament, també amb el títol carregat. Finalment dins la web de la plataforma T-mobilitat, la persona usuària pot accedir a la seva àrea personal i consultar tota la informació sobre suports, títols, trajectes i altres gestions, com ara descarregar les factures de compra o gestionar bonificacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: