Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts apel·la a la gestió total de la mobilitat catalana i del Penedès en un acte a Vilafranca

Pel sector del partit al Penedès, la mobilitat representa un eix fonamental per tal de potenciar altres sectors, com el formatiu, el qual depèn en certa manera d’aquest servei.

La candidatura de Carles Puigdemont ho té clar: cal un canvi de paradigma en la mobilitat del Penedès. Així ho han expressat els candidats a la vegueria Montse Ortiz, Mònica Gallardo i Jaume Casañas, en companyia del diputat vilafranquí al Congrés Eduard Pujol, en un acte a Vilafranca on s’han presentat les principals propostes del partit de cara a les eleccions del 12M.

Per Junts, la mobilitat representa un eix fonamental en l’articulació del Penedès. Sense la seva millora, és molt complicat desplegar altres serveis al territori, com per exemple l’oferta formativa, la qual pateix, asseguren, dèficit per qüestions de mobilitat. És per això, que el partit aposta perquè el govern prengui la total gestió del servei.

Junts també ha aprofitat per destacar la sobrerepresentació del Penedès a les seves llistes electorals, amb un total de 14 noms, 6 d’ells de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: