Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca reconeix les persones que fan voluntariat

Unes 150 persones voluntàries de les 19 entitats participants van ser obsequiades amb un detall.

Divendres passat el Casal de Vilafranca va acollir la VI Festa del Voluntariat. Les entitats col·laboradores de l’Oficina del Voluntariat, com cada any des del 2015, amb el parèntesi de la pandèmia, organitzen, conjuntament amb l’oficina, aquesta trobada amb l’objectiu de reconèixer, agrair i posar en relleu la tasca de les persones voluntàries.

La benvinguda i salutació va anar a càrrec del regidor de Participació i Voluntariat, Ramon Zaballa, que va agrair en nom «de l’Ajuntament però també de tota la ciutadania la gran tasca que fan les persones voluntàries» tot destacant que «sense voluntaris no podríem avançar cap a una societat més justa».

L’acte va comptar amb l’espectacle ‘Les verticaleres’, que va donar pas al reconeixement a les entitats i a l’equip de persones voluntàries assistents, per part del regidor i de tot el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: