Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns de Sant Pere Molanta demanen a l’Ajuntament que actuï davant l’acumulació de brossa

Han recollit 150 signatures per demanar a l’Ajuntament d’Olèrdola que activi les eines per retirar la brossa i instal·lar punt de recollida d’emergència.

Fa més de vint dies que es va acumulant brossa en aquest punt a l’entrada de Sant Pere Molanta, a causa de l’aturada dels treballadors que fan la recollida porta a porta. La setmana passada s’hi va declarar un incendi que per sort no va anar a més; però els veïns reclamen a l’Ajuntament que com s’ha fet en altres municipis afectats, es prenguin mesures per garantir la salubritat dels carrers. Àngels i Sílvia son dues de les promotores d’aquesta iniciativa.

Aquest cap de setmana han recollit prop de 150 signatures de veïns de Sant Pere per reclamar que es posi algun punt de recollida amb banyeres d’obra com han fet a Sant Sadurní o Sant Quintí per exemple, i lamenten la inacció del govern municipal d’Olèrdola davant d’una situació que es reprodueix en els diferents nuclis del municipi.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: