Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Possibles modificacions a l’ordenança de circulació

L’equip de govern portarà al Ple ordinari del mes de novembre demà dimarts modificacions a l’ordenança de circulació en sintonia al pla de mobilitat.

Joan Manel Monfort apuntava que dins les modificacions hi hauria una regulació per a patinets, l’adaptació límit velocitat a 30 km per hora, una adaptació estatal de les sancions, sancions als cotxes que aparquin a guals, encara que siguin seus, i la limitació la circulació de cotxes de pràctiques d’autoescoles a zones d’alta afluència.

En sintonia amb el pla de mobilitat aprovat enguany i sota l’objectiu de pacificar trànsit i generar menys emissions, Aureli Ruiz apuntava quines serien les restriccions pel que fa als cotxes d’autoescola.

A més, si s’aprova la modificació a l’ordenança de circulació, els cotxes d’autoescoles tampoc podran circular a menys de cent metres de les escoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: