Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola Arsenal celebra Sant Eloi els dies 2 i 3 de desembre

L’Escola Arsenal celebra Sant Eloi els dies 2 i 3 de desembre

Enguany la festa durarà un dia més amb un mercat de joieria d’autor i “El Vermut de la Joia” amb vi i tapes, entre altres actes.

El dia 1 de desembre és Sant Eloi, patró dels joiers i les joieres. Des de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca s’estan preparant una sèrie d’actes i activitats que es duran a terme els dies 2 i 3 de desembre, al claustre dels Trinitaris.

Enguany la festa durarà un dia més i serà divendres dia 2 de desembre, a la tarda, i dissabte dia 3, al matí, per aprofitar que és dia de mercat. Divendres dia 2, de sis a nou, i s’hi podrà trobar un mercat de joieria d’autor a càrrec de joiers/es professionals, exalumnes de l’Arsenal. També hi haurà una desfilada de peces de l’alumnat de grau mitjà i superior de Joieria Artística i una instal·lació artística de reciclatge creatiu (upcycling) amb materials reutilitzats.

A banda d’això, l’alumnat de la resta d’especialitats participarà en una desfilada on presentaran les intervencions sobre el cos que han desenvolupat l’alumnat de 1r curs de grau superior dins del projecte “Hàbits”, elaborat reutilitzant materials i mitjançant la metodologia d’aprenentatge basat en projectes.

També hi haurà una actuació en directe d’un combo de música moderna de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que també s’uneix a la celebració.

A més, s’ha organitzat “El Vermut de la Joia”, dilluns 3 de desembre, on els assistents podran gaudir de dues copes de vi de Bodegues Pinord, i dues tapes elaborades pel restaurant El Gat Blau. Tot això acompanyat amb la música electrofunky del Dj. penedesenc Toti Ako.

L’entrada continuarà sent lliure, i els tiquets del vermut-degustació ja es poden comprar per Internet al web de l’Escola Arsenal i a través dels codis QR que figuren als cartells de l’esdeveniment de manera anticipada. També se’n vendran el mateix dia 3 al claustre.

Com a novetat, el dissabte, a les 12 h, un jurat professional escollirà, entre les obres presentades pels exalumnes/as, la primera peça que l’Ajuntament de Vilafranca adquirirà per iniciar una col·lecció de joieria contemporània.

Els assistents al Vermut de la Joia participaran en el sorteig d’un val per valor de 75€ per la compra d’una peça al mercat de joieria del mateix dia.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: