Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Plaza insta a deixar de dedicar-se a la «premsa rosa» al fil de les polèmiques a la FCF

El delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol creu que les eleccions no es repetiran. Sobre les polèmiques a l’ens: cal deixar de parlar de “tonteries” i “no dedicar-se a la “premsa rosa”.

Els mesos passen i la situació sembla seguir en punt mort. El proper dia 22 es compliran 6 mesos de les polèmiques eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, sota sospita des del mateix dia dels comicis, i amb un procés electoral que les candidatures d’Isern i Talavera, opositores a l’actual president, Joan Soteras titllen d’«irregular».

De fet, el Tribunal Català de l’Esport va acceptar a tràmit el recurs d’impugnació de les eleccions, amb un recurs en el qual es denunciaven irregularitats durant les votacions a les demarcacions de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i des del 13 de juliol segueix l’espera. 6 mesos després dels comicis, cap novetat.

Segons el delegat de la Federació al Penedès i el Garraf, la repetició està totalment descartada.

Sobre les eleccions, per a Plaza, el procés de votació ha estat net. Al Penedès sembla ser així, però a altres demarcacions la història sembla ser diferent. El Tribunal tindrà l’última paraula; el dubte és saber quan es pronunciarà.

D’altra banda, el Penedès vivia un període convuls i en peu de guerra després de la destitució de l’anterior delegat per part del president Soteras. En menor mesura, les polèmiques envers la Federació també van esquitxar la comarca. Una visió que l’actual delegat no comparteix. Per a Plaza, cal deixar de parlar de «tonteries», dedicar-se a «fer futbol», i no «premsa rosa».

Sigui premsa rosa, o no, la duresa de les acusacions envers el procés de les últimes eleccions es considerablement rellevant, així com el to i la dimensió de les disputes internes que es viuen a la Federació Catalana de Futbol en els darrers temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: