Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els serveis socials comarcals s’ubicaran a la Casa Jané a partir d’octubre

Les obres avancen sobre el calendari previst tot i que la idea del Consell Comarcal era traslladar-se al setembre

El Consell Comarcal ha celebrat ple aquest dijous on s’han aprovat diverses qüestions, entre d’elles l’inventari de béns que inclou un nou element: l’edifici Casa Jané, adquirit l’any 2023 per ubicar-hi els Serveis Socials.

El ple també ha aprovat un expedient de modificació de crèdit de 935.000 euros, la major part dels quals es financen a partir d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a un programa d’inserció laboral als ajuntaments. També s’incorpora el finançament d’una subvenció de la Generalitat, amb fons Next Generation, per a la millora de l’accessibilitat a l’edifici Casa Jané, actualment en procés de rehabilitació. Altres ingressos provenen de les subvencions atorgades als diferents projectes presentats pel Consell Comarcal dins el Catàleg de Serveis de Diputació la
Barcelona i una subvenció de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per a un projecte conjunt de promoció econòmica.

També ha tirat endavant la Carta de Serveis, que reflecteix les reorganitzacions, els serveis i programes que es deixen de prestar i, sobretot, els que es van afegint o ampliant. I finalment s’han aprovat dues mocions d’ERC, una per garantir el dret a l’habitatge i l’altra que demanava la potenciació dels productes del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: