Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gemma Urgell i Ramon Vilomara acompanyen Pere Sàbat en els primers llocs de la llista d’ERC

Esquerra Republicana de Vilafranca comença a presentar l’equip que acompanyarà a Pere Sàbat en la llista de cara a les properes eleccions municipals a la capital de l’Alt Penedès

Gemma Urgell és regidora des del 2019, i serà la número 2. Té 42 anys i viu al barri del Poblenou. És periodista, i treballa de responsable de comunicació a l’Incavi. El número 3 de la llista serà Ramon Vilomara, de 62 anys i veí del barri de la Barceloneta. Actualment és soci d’una empresa dedicada a la construcció i anteriorment havia sigut director d’oficina bancària. Vilomara fa el pas a integrar-se a l’equip de Pere Sàbat com independent amb la voluntat de oferir el seu coneixement i experiència en l’àmbit econòmic i empresarial.

Pere Sàbat destaca que volen fer una candidatura que compagini continuïtat de l’actual equip municipal amb cares noves, i que pugui representar el màxim de sensibilitats i interessos dels veïns i veïnes de Vilafranca.

Properament Esquerra Republicana anirà desvelant la resta d’integrants de l’equip de la seva candidatura a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: