Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua la vaga de residus a cinc municipis de l’Alt Penedès

Els municipis de Sant Sadurní, Olèrdola, Sant Quintí, Sant Pere i Torrelavit continuen sense servei de recollida porta a porta en el divuitè dia de vaga.

La brossa continua acumulant-se en alguns punts, sobretot a Sant Sadurní, on hi ha més habitants.

Després d’una primera reunió que va tenir lloc divendres, amb totes les parts implicades, es va dur a terme una acció important de neteja i recollida dels residus als punts d’emergència i a diverses zones de Sant Sadurní. El consistori està valorant ara la possibilitat d’instal·lar un nou espai de recollida selectiva dins del municipi, a més a més dels punts d’emergència. D’altra banda, també s’està buscant alguna solució per recuperar la separació de residus.

Tot i que aquest dilluns s’havia de fer una reunió amb mediació de la Generalitat per intentar arribar a acords, aquesta trobada no s’ha fet encara. S’espera que es dugui a terme durant els propers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: