Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge es posa en marca la 32ena edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès

31 actuacions a càrrec de 10 grups de teatre amateur de l’Alt Penedès portaran les seves obres a 21 municipis de la comarca.

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès s’inicia aquest cap de setmana a Les Gunyoles, organitzada un any més per la Coordinadora de Grups de Teatre Amateur de l’Alt Penedès, GATAP. Pere Joan Ullate, des de la Coordinadora, explica que en aquesta 32èna edició recuperen la normalitat, acostant-se fins a 21 dels 27 municipis de la comarca i oferint fins a 31 representacions de teatre amateur.

La primera representació anirà a càrrec del grup Loftu, de La Múnia, que portarà a Les Gunyoles aquest diumenge a les 7 de la tarda l’obra ‘Montserrat, Marta i Maria’.

Des de la GATAP consideren que la majoria de grups tenien ganes de tornar pujar l’escenari i poder mostrar la seva feina, tot i que els dos darrers anys han estat complicats ja que en molts casos han aturat pràcticament del tot la seva activitat.

En aquests moments formen part de la Roda de Teatre 22 grups, i d’aquests 10 participaran en l’edició d’aquest 2022-2023. Una xifra un xic inferior a d’altres anys, però que es considera prou positiva després dels 2 de pandèmia

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: