Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sisena edició d’Escena Penedès oferirà 5 representacions amb l’amor com a eix conductor

La sisena edició d’Escena Penedès oferirà 5 representacions amb l’amor com a eix conductor

Del 19 al 22 d’octubre el teatre del Casal torna a acollir el festival ‘Escena Penedès’, amb la participació de grups de teatre amateur de la comarca.

Una proposta que organitza la Societat La Principal-Casal de Vilafranca i la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès (GATAP), amb el clar objectiu de donar l’oportunitat a grups de la comarca d’actuar en un espai tant emblemàtic com el teatre del Casal. Com apuntava Elvira Mestres, membre de la Junta del Casal, és un festival amb un clar esperit penedesenc.

En aquesta edició el festival te com a lema ‘relacions i afectes’, ja que com explica des de la GATAP Sílvia Sellarès totes les obres giren al voltant d’aquestes qüestions.

De fet entre el 19 i el 22 d’octubre hi haurà cada dia oportunitat de gaudir d’una obra de teatre cada dia, excepte el dissabte 21 que se’n oferiran dues.

Una de les novetat d’aquesta sisena edició té a veure amb el maridatge que es podrà gaudir abans de les representacions, amb la intenció d’anar fent boca també de l’obra que es veure després.

Com cada any hi havia prevista una masterclass, en aquest cas el dissabte 21 d’octubre al matí amb l’actor Quimet Pla, un dels cofundadors dels Comediants. Aquesta activitat finalment s’ha suspès per motius de salut de Pla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: