Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el foc als Monjos, després d’una Festa Major sense pirotècnia

El Ball de Diables dels Monjos Spantus i el Drac dels Monjos han organitzat aquest cap de setmana una jornada de foc.

Després de la prohibició dels actes de foc durant la Festa Major dels Monjos, a causa del Pla Alfa-3, aquest cap de setmana els Monjos ha pogut reviure els actes pirotècnics.

Ha estat aquest dissabte a les vuit del vespre, que ha engegat amb la cercavila de foc infantil amb les colles convidades de la Ràpita i Banyetes de Banyeres, la celebració ha seguit amb un correfoc que ha anat fins la plaça de l’església on s’ha dut a terme la Nit de Foc per part del Ball de Diables dels Monjos Spantus. Jaume Mata, president dels diables Spantus, posa en relleu que en un cap de setmana s’han dut a terme tots els actes de foc que normalment se ceñebren en tres dies.

La jornada de dissabte va cloure amb un DJ i diumenge a partir de les 12 del migdia la colla de diables va recitar les sàtires diabòliques, que tampoc es van celebrar el mes de juliol en motiu de protesta. Amb tot, els actes van finalitzar amb un vermut electrodiabòlic.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: