Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní farà tractament fitosanitari a l’arbrat urbà el dilluns

Sant Sadurní farà tractament fitosanitari a l’arbrat urbà el dilluns

Els treballs es realitzaran dilluns a la nit i es recomana tancar portes i finestres.

El proper dilluns 3 d’octubre a la nit es duran a terme treballs de tractament fitosanitaris als pins i palmeres de l’arbrat urbà. Les zones principals d’actuació seran els Habitatges Vilarnau, Avinguda Sant Llorenç, parc Lluís Companys, parc de la Rambla, caminet rosa del barri de La Triola i el Parc del Lavernó.

La tècnica d’aplicació que s’emprarà en els treballs és per polvorització de les branques. Per aquest motiu es recomana mantenir-se apartat i no transitar a prop de la màquina aplicadora mentre es realitza el servei; retirar aliments i roba de terrasses o balcons durant el tractament; i tancar les finestres
Una vegada finalitzat el tractament i un cop s’hagi assecat la zona tractada, ja se’n podrà fer ús, atès que no és un tractament que requereixi un termini de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: