Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 8.000 persones han passat per la Casa de la Festa Major en el primer any de funcionament

Tant des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament com des de Vinseum, que gestiona l’equipament, es fa una valoració molt positiva d’aquests mesos d’obertura.

La valoració que es fa tant des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca com des del Vinseum, que és qui gestiona l’equipament, és del tot positiva en aquests poc més de 10 mesos que fa que va obrir portes.

Com apuntava el regidor de Cultura Ricard Rafecas, la Casa de la Festa Major va estar operativa a primers de novembre de l’any passat. El fet que en aquest temps hi hagin passat més de 8.000 persones, i hagin anat a l’alça les visites de grups escolars i activitats familiars, és del tot positiu.

De la seva banda, Laia Pérez que és la responsable de l’àrea d’educació del Vinseum, apuntava que ofereixen quatre propostes educatives que comprèn des de l’educació infantil fins el cicle superior per tal que tots els alumnes puguin participar-hi i acostar-se a la festa. Pérez remarca també que són activitats que estan pensades com un conjunt, per oferir una visió global des de diferents perspectives; però que tenen tot el sentit si es fan de manera individual.

Aquest seguit d’activitats escolars es complementen amb una oferta pensada per poder fer en família sempre amb l’objectiu de conèixer diferents elements de la Festa Major de Vilafranca.

Des de la Casa de la Festa Major valoren que les que s’han anat oferint aquests mesos han funcionat molt bé i han tingut bona resposta omplint la majoria de grups. Per aquest motiu ja treballen amb la intenció d’oferir a partir del gener una activitat cada mes adreçada a les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: