Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenten els administradors de la festa major de Vilafranca 2023

Laura Cabezas, Jacques Planas, Anna Benach, Laura Bages i Oriol Bertran són els administradors i administradores de la propera festa major de Vilafranca.

A banda dels administradors del 2021, que ja es coneixien just acabada la del 2020, perquè van repetir, es tracta de l’administració més matinera. Aquest dilluns a la tarda en una roda de premsa celebrada a la Casa de la Festa Major se’ls ha donat a conèixer. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha remarcat que es tracta d’un equip heterogeni, amb la voluntat que organitzi una festa per a tothom. Tots han ballat o formen part d’algun ball de la festa. El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, va ser l’encarregat de presentar-los un per un.

Jacques Planas, te 49 anys, viu al barri de Sant Julià. És el Cap Clínic d’Urologia de l’Hospital Vall d’Hebron. És membre de la Colla Falcons de Vilafranca des de l’any 2015 i cantaire dels Goigs a Sant Fèlix des de l’any 2005.
Ahir ens confessava que no s’esperava que el proposessin com a administrador.

Laura Bages, te 33 anys, viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí. Treballa com a infermera pediàtrica al CAP Nord i al servei d’urgències de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Va formar part del Ball de Pastorets.
Es mostra nerviosa i il·lusionada per exercir el càrrec d’administradora.

Oriol Bertran, te 28 anys i viu al barri de la Barceloneta- Sant Magí. És el responsable de l’àrea de Màrqueting a INCASA. És membre del Ball de Capgrossos i dels Castellers de Vilafranca.
Està molt content de ser administrador.

Anna Benach, te 36 anys i viu al barri del Poble Nou. Porta el negoci familiar, un comerç local centenari. L’any 2001, juntament amb la Maria Hill, va ser de les primeres noies a ballar als Bastoners de Vilafranca.
Destaca que el promig d’edat dels administradors és molt jove.

I finalment, Laura Cabezas, te 30 anys i viu al barri de les Clotes. Treballa com a mestra en una escola pública de l’Hospitalet de Llobregat. Ha estat membre del Ball de Nans i del Ball de Panderetes.
També està molt contenta d’afrontar el repte d’organitzar la festa.

A partir d’ara els cinc administradors s’hauran de posar a treballar, i de fet, ja ho varen fer aquest mateix dilluns amb una primera trobada amb els administradors de la festa major del 2022.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: