Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa un pla per fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de la vila

El grup municipal d’ERC presentarà al proper ple municipal una moció per fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de Vilafranca.

La moció vol impulsar la posada en marxa d’un pla de participació on els més joves defineixin quines són les seves necessitats i projectin «propostes realistes». A més, des d’ERC volen activar una enquesta anual als infants i joves sobre el seu benestar, amb una mostra representativa i que faciliti les bases per a la creació de programes específics d’actuació. Els republicans també proposen la creació d’un Consell d’Infants i Joves des d’on vehicular els diferents canals de debat i participació i des d’on poder fer arribar propostes al govern o al ple municipal.

En aquest sentit, el portaveu Pere Sàbat destaca que «cal una voluntat política i un compromís per dur a terme aquest model de ciutat integradora i educadora que sumi també les veus i les opinions dels infants i joves de forma real».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: