Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de Josep Parera dóna el tret de sortida a les Fires i Festes de Sant Sadurní

El tret de sortida l’ha marcat aquest dimecres al vespre el pregó, que enguany anava a càrrec de Josep Parera.

Durant trenta-dos anys Josep Parera ha servit a la comunitat sadurninenca com a jutge de pau.
Després de dos anys de pandèmia en què el pregó s’havia dut a terme a l’escenari principal ubicat al costat del CAP, es recuperava la ubicació tradicional, a la plaça de l’Ajuntament. De fet l’alcalde ,Ton Amat, en donar pas al pregoner des del balcó consistorial expressava la satisfacció de recuperar la normalitat en tots els actes de les Fires i Festes.
Tot seguit va ser el torn del pregoner, Josep Parera, que va explicar la seva infància i joventut al poble, els estudis i tots els llocs on va treballar, la seva etapa a la regidoria de Cultura i el moment en què el van nomenar jutge de pau. Ha estat el 5e jutge de pau de Sant sadurní, va fer molta formació per poder ocupar el càrrec i va donar xifres de casaments, defuncions o conciliacions. També va adreçar un agraïment públic als companys del jutjat, i d’una manera especial al secretari Pere Joan Mora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: