Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs literari en Salut Mental ‘Les paraules parlen per tu’ arriba a la tercera edició

Els treballs literaris s’han de fer arribar abans del 23 de setembre , i l’organització ha establert una categoria de 16 a 18 anys i una de major de 18 tant en narrativa com en poesia.

En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2022, des del Servei de Salut Mental de l’Alt Penedès es torna a posar en marxa aquest concurs literari adreçat a persones usuàries d’aquests serveis.

En aquesta tercera edició, després d’una segona edició remuntada com a primer pas de troba presencial, es vol continuar donant cabuda a un espai de lliure expressió abastant els diferents gèneres literaris, en relació a la Salut Mental, i ampliant altres grups participatius. En aquest cas el grup d’adolescents de setze a divuit anys, dels Serveis de Salut Mental, que se sumar al de majors de 18 anys.

El concurs vol fomentar la creativitat, l’expressió escrita i l’apoderament en autoestima, autonomia i superació dels usuaris de la Salut Mental de Catalunya. L’entrega de premis es realitzarà la setmana de la Salut Mental 2022, en concret el dia 7 d’octubre a les 12 del migdia al Vinseum.

Els treballs s’han de fer arribar abans del 23 de setembre al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: