Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dilluns es van inaugurar les exposicions de Fires i Festes

Durant aquests dies i en algun cas al llarg de tot el mes de setembre es podran visitar a diversos espais de Sant Sadurní.

Les propostes d’enguany es distribueixen a la biblioteca, on s’hi pot veure una mostra que combina la poesia i la fotografia de la sadurninenca Karla Martí. També a l’espai cultural de la biblioteca es pot visitar una part de l’exposició amb motiu del 30è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics, en què Sant Sadurní va ser doble subseu olímpica en les modalitats d’hoquei patins i ciclisme en ruta.
La commemoració del Sant Sadurní Olímpic també es pot veure a la seu del Partit dels Socialistes de Sant Sadurní, on s’hi poden trobar moltes fotografies, cartelleria i diversos elements de marxandatge i promoció.
La sala d’actes de la Capella de l’Índex acull una selecció de fotografies que repassa la trajectòria i activitats de l’Associació de Dones de Sant Sadurní, que celebra el seu 20è aniversari.
A la Capella de l’Índex fins al 2 d’octubre es podrà visitar l’exposició d’escultura de Lluís Ribalta ‘Evolució correlativa: líquens, amoebes i neofòssils’, una mostra que ha comptat amb el suport de la galerista Paqui Delgado. La visita per les diverses exposicions es va tancar amb les intervencions de la regidora de Cultura, Marta Castellví, l’alcalde Ton Amat, a més de l’artista Lluís Ribalta i el crític d’art, Joan Gil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: