Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Nacional busca el pressumpte assassí del farmacèutic vilafranquí Jordi Díaz

La Policia Nacional busca el pressumpte assassí del farmacèutic vilafranquí Jordi Díaz

El principal sospitós, desaparegut des d’aleshores, figura a la llista dels 10 fugitius més buscats per la Policia Nacional.

La Policia Nacional ha posat en marxa una campanya per localitzar 10 fugitius amb diferents perfils delictius buscats per jutjats nacionals i internacionals. Alguns d’ells en cerca i captura des de fa més de 10 anys per delictes com homicidis, assassinats, violacions, abús sexual de menors o tràfic de drogues amb vincles amb el crim organitzat.

Un dels individus és Alberto Severo De Sousa Madureira, un home d’origen portuguès, de 53 anys, sospitós de la mort violenta de la seva parella, el farmacèutic vilafranquí Jordi Díaz, a Sant Sadurní, el març del 2023. Els Mossos van trobar el cos sense vida, i amb signes de violència, al seu domicili, després de dies sense localitzar-lo. El principal sospitós, desaparegut des d’aleshores, figura a la llista dels 10 fugitius més buscats per la Policia Nacional.

Es tracta d’una persona amb complexió prima, pell blanca, cabell castany, ulls marrons, i que tendeix a l’evasió.

Des del cos de policia expliquen que la col·laboració ciutadana pot ser fonamental, al ser persones susceptibles de ser vistos arreu del país. Qualsevol persona que pugui aportar qualsevol dada que faciliti la col·laboració pot fer-ho de forma confidencial a travès del correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: