Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Fires i Festes de Sant Sadurní comptaran amb punt lila

Les Fires i Festes de Sant Sadurní comptaran amb punt lila

La regidoria d’Igualtat instal·larà el punt lila en els diversos dies i horaris d’oci nocturn amb més afluència de públic.

L’Ajuntament de Sant Sadurní treballa per combatre les violències masclistes des de tots els àmbits i, des de fa uns anys, des de la regidoria d’Igualtat, s’instal·la un Punt Lila per sensibilitzar, prevenir i atendre dubtes i possibles agressions durant les festes. Per això, i seguint el protocol d’acció vers les violències sexuals en espais d’oci, dissenyat i aprovat l’any 2018, aquestes Fires aniran acompanyades d’aquest espai que oferirà suport durant la vintena d’hores que estarà present als espais festius.

Aprofitant la previsió d’una gran afluència de públic divers i de diferents dies i horaris amb propostes d’oci en horari nocturn, el Punt Lila s’instal·larà en diferents horaris i espais, coincidint amb els concerts de nit.

Els detalls es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: