Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La marató de Vilafranca tanca amb 245 donacions de sang, superant les previsions

La marató ha estat un èxit ja que s’esperaven 200 donacions però, finalment, es van fer efectives 245.

253 persones es van acostar aquest divendres a donar sang al Casal de Vilafranca en el marc de la marató de donació de sang del Banc de Sang i Teixits. La marató ha estat un èxit ja que s’esperaven 200 donacions però, finalment, es van fer efectives 245. 12 van donar moll d’os i 22 van fer la seva primera donació.

Gràcies a aquestes donacions, el Banc de Sang i Teixits preveu que se’n beneficiïn 735 pacients.

La marató es va fer durant tota la jornada de divendres, a les portes de la festa major de Vilafranca, amb la col·laboració de l’Ajuntament, els administradors, Centre Vila, el teatre Casal, la Creu Roja i l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: