Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La celebració de les Fires i Festes 2022 vindrà acompanyada de diverses exposicions

La celebració de les Fires i Festes 2022 vindrà acompanyada de diverses exposicions

Exposicions de diferents temàtiques acompanyaran les Fires i Festes aquest 2022.

Les Fires i Festes 2022 arriben enguany a Sant Sadurní d’Anoia acompanyades de quatre exposicions que s’inauguraran el 5 de setembre, a les 20h, i que es podran visitar en diferents instal·lacions municipals i horaris.

L’exposició d’escultura de Lluís Ribalta Coma-Cros ‘Evolució correlativa: líquens, amoebes i neofòssils’, s’instal·larà a la Capella de l’Índex, on hi serà fins al 2 d’octubre.

A la biblioteca hi conviuran dues exposicions més. La de poesia i fotografia de Karla Martí, ‘Solitud Lletrada’, que estarà ubicada al Claustre, i la de fotografies, llibres i objectes de les Olimpíades de Barcelona 92 ‘Sant Sadurní d’Anoia 2022: Subseu Olímpica, 30 anys!’, a les vitrines d’art. Ambdues es podran visitar fins al 30 de setembre i la segona, organitzada per la Regidoria de Cultura i el PSC, també es podrà visitar a la seu del partit del 6 al 9 de setembre.

I la darrera exposició, que commemora el 20è aniversari de l’Associació de Dones de Sant Sadurní, amb un recull de fotografies i records de l’entitat, estarà instal·lada al Casal d’Entitats del 5 al 18 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: