Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba comença a preparar una temporada en què buscarà tornar a lluitar per l’ascens

Aquest dilluns l’equip realitzava la primera sessió d’entrenaments d’aquesta pretemporada, que s’allargarà un mes, fins l’inici de la lliga, el proper 24 de setembre.

Dos mesos després el Xamba ha tornat als entrenaments sobre la pista del Pavelló de la Gamba, amb l’inici de la pretemporada, sota les ordres de Lluís Liberal. El curs passat, el conjunt taronja va aconseguir arribar a les fases d’ascens. Allà, la primera posició, que atorgava el premi de l’ascens a Primera, se la va endur amb claredat el Lleida. Finalment, la reestructuració de les categories per part de la Federació, ha fet que el segon i tercer classificat del grup d’ascens també hagin pujat. El Xamba, amb el mateix balanç de victòries i derrotes, va finalitzar quart.

Un any més, l’equip sènior tornarà a competir a la Segona Catalana, i l’objectiu tornarà a ser intentar figurar entre els candidats a l’ascens. No serà fàcil. Un dels reptes aquest estiu ha estat la confecció de la plantilla. Finalment l’equip comptarà amb 9 jugadores a l’equip sènior i les convocatòries es completaran amb jugadores del filial, fins a arribar a un total de 12.

Les xambistes estrenaran la lliga el 24 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a casa, contra el Tarragona Bàsquet B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: