Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al 2n tram del carrer de Sant Julià

En aquest període estarà tallat totalment el trànsit el carrer Sant Julià, en el tram c/ Sant Antoni-c/ Oriol.

Un cop finalitzats els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram del primer tram, entre el carrer Oviedo i el carrer Sant Antoni, comencen consecutivament els treballs en el segon tram fins al dia 19 d’agost aproximadament. En aquest període estarà tallat totalment el trànsit el carrer Sant Julià, en el tram c/ Sant Antoni-c/ Oriol, i no s’hi podrà aparcar ni accedir als aparcaments entre les 8 i les 18h. En tot moment quedarà garantit el pas de vianants i l’accés a peu als habitatges i als establiments de la zona.

Posteriorment s’hi executaran les obres de renovació total del clavegueram, abans de procedir a la reurbanització de tot el carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: