Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní presenta les Fires i Festes 2022 amb la voluntat de recuperar tota la normalitat

El pati de Can Guineu va acollir ahir la presentació d’una de les activitats culturals més destacades del calendari festiu de la capital del cava.

L’alcalde Ton Amat, acompanyat de la regidora de Cultura de Sant Sadurní, Marta Castellví, van presenta la proposta que s’ha elaborat per aquest 2022.Primer es va presentar el cartell d’enguany, obra de la jove artista sadurninenca Maria Albiol. Ella va explicar que ha volgut donar protagonisme a les finestres i balcons que s’engalanen a primers de setembre per donar visibilitat a les Fires i Festes.

Marta Castellví de la seva banda va presentar algunes de les propostes de concerts que es repartiran entre els dos escenaris previstos. Un a l’esplanada al costat del CAP i l’altra a la pista del parc Lluís Companys.

Finalment Ton Amat va destacar l’esforç per recuperar la màxima normalitat aquest 2022, i va recordar que malgrat l’avançament del curs escolar al 5 de setembre s’ha mirat de mantenir els actes també per la canalla.

S’ha mirat de programar les activitats infantils en horari de tarda els dies entre setmana, per tal que la canalla pugui gaudir d’una festa en la que tenen molt de protagonisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: