Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí de Mediona impulsa una campanya per promoure la tinença responsable d’animals

Sant Quintí de Mediona impulsa una campanya per promoure la tinença responsable d’animals

La campanya recorda la importància, entre d’altres aspectes, de recollir els excrements dels animals i els orins per mantenir l’espai públic en bones condicions i evitar males olors.

Amb el lema ‘Recull el que és teu’, la iniciativa promou el comportament responsable entre els veïns i veïnes que tenen animals per garantir que els usos de l’espai públic son compatibles amb la tinença responsable de les mascotes. La campanya recorda la importància, entre d’altres aspectes, de recollir els excrements dels animals i els orins per mantenir l’espai públic en bones condicions i evitar males olors. Per fer més fàcil la recollida i neteja de les deposicions, l’Ajuntament ofereix, de manera gratuïta, un kit de material format per una ampolla per netejar els orins i un dispensador de bosses a les persones que tinguin la seva mascota registrada al Cens Municipal d’Animals de Companyia.

A més, la iniciativa també incideix, entre altres aspectes, en la necessitat de portar els animals lligats durant els passeigs, respectar els espais urbans per garantir una bona convivència entre els vilatans i complir amb el registre obligatori dels animals de companyia. Per això ofereix informació a través de la web i les xarxes socials de l’Ajuntament sobre les mesures que cal adoptar per promoure la cura responsable i cívica dels animals de companyia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: