Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Restablerta la circulació de trens de la R4 entre Cornellà i Martorell

Restablerta la circulació de trens de la R4 entre Cornellà i Martorell

Havia quedat interrompuda per una fuita de gas a Sant Joan Despí. Hi ha afectacions que poden superar els 30 minuts amb normalització progressiva del servei habitual de la línia de rodalies R4.

Restablerta la circulació de trens entre Cornellà i Martorell, que havia quedat interrompuda per una fuita de gas a Sant Joan Despí.

Hi ha afectacions que poden superar els 30 minuts amb normalització progressiva del servei habitual de la línia de rodalies R4. Des de primera hora del matí i durant tres hores s’ha hagut de tallar la circulació de trens entre Cornellà i Martorell per una fuita de gas a prop de les vies a l’alçada de Sant Joan Despí. Des de Bombers hi han desplaçat dues dotacions de suport als tècnics que treballaven a la zona. No ha estat necessari fer cap desallotjament, tot i que la fuita ha deixat sense gas més d’un miler d’abonats domèstics a Sant Joan Despí.

Com a conseqüència del tall de circulació, els trens de l’R4 nord han estat iniciant o finalitzant el recorregut a l’Hospitalet de Llobregat i els de l’R4 sud han fet el trajecte de Sant Vicenç de Calders a Martorell. Cap a les 8 i 20 minuts del matí, des de Rodalies han anunciat que es restablia el servei a la zona afectada pel tall, tot i que ha suposat afectacions en la circulació dels trens de la línia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: