Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els passatgers de la R4 de l’Alt Penedès que van a Barcelona ja no han de baixar a Hospitalet

El servei de Rodalies de Catalunya ha tornat aquest dilluns amb les freqüències i recorreguts habituals que estaven afectats pel robatori de cable de fa un mes a Montcada Bifurcació.

Segons ha informat Renfe, després dels resultats satisfactoris en les simulacions que s’han fet aquest diumenge, aquest dilluns s’ha pogut recuperar el servei ferroviari habitual, entre d’altres a la línia R4 de Rodalies de Catalunya. Això vol dir que els passatgers de l’R4 que provenen de l’Alt Penedès que poden continuar fins a Manresa. Amb el robatori de coure, els viatgers nomes podien arribar a l’Hospitalet.

R4

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: