Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Vegueria demana crear un ens d’àmplia representativitat per fer sentir la veu del territori

El passat 22 de juny va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’associació Pro Vegueria Penedès, on es van plantejar alguns dels reptes destacats de cara als propers anys

El seu president, Jordi Cuyàs, va fer un resum de l’activitat de l’associació durant el darrer any, tot destacant els quatre debats sobre el desplegament de la Vegueria i el Pla Territorial del Penedès que van tenir lloc entre octubre del 2021 i gener del 2022.

Pro Vegueria Penedès ha constatat avenços importants en el desplegament de serveis a la Vegueria, però encara molt per sota de les expectatives, i fins i tot del determinat per el Parlament.

Cuyàs apunta que es troba a faltar algun ens que sigui la veu de la ciutadania, un interlocutor potent de baix cap a dalt, i comentava la possible creació d’un ens d’àmplia representativitat, amb presència del món empresarial, sindical, cultural, social, etc., del qual l’actual associació en podria ser dinamitzador , si més no en una fase inicial.

Atesa la complexitat d’aquest objectiu, es va veure necessari seguir debatent per arribar a una proposta satisfactòria que s’anirà perfilant des del secretariat de l‘associació i amb una nova assemblea de caràcter extraordinari que tindria lloc a la tardor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: