Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ernest Maragall visita Vilafranca per donar suport al cap de llista d’ERC, Pere Sàbat

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha estat aquest dilluns al vespre a Vilafranca per manifestar el seu suport públic a l’alcaldable republicà a la vila, Pere Sàbat.

Maragall i Sàbat han mantingut una conversa sobre reptes de futur compartits entre Barcelona i Vilafranca, on han destacat que els projectes de la propera dècada han de tenir les «bases fortes a nivell territorial per construir el país».

El missatge que va voler transmetre Sàbat, acompanyat de Maragall, va ser que «els governs hi han de ser per fer». El candidat a l’alcaldia va afirmar que a Vilafranca «manca l’ambició de ciutat, de buscar nous reptes per poder viure millor, generar coneixement i mantenir talent».

En els propers dies us oferirem una entrevista amb Ernest Maragall dins els nostres informatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: