Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dilluns comencen les obres de reurbanització del carrer Tossa de Mar, en el marc del PIICC

Dilluns comencen les obres de reurbanització del carrer Tossa de Mar, en el marc del PIICC

Les obres es duran a terme entres fases diferents, i s’allargaran fins el mes d’abril per actuar en tot el tram del carrer Tossa de Mar des de l’Avinguda de Tarragona fins al passeig Rafael Soler

A partir del proper 25 de juliol i fins a principis de novembre estarà tallat al trànsit el carrer Tossa de Mar amb motiu de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i de clavegueram, prèvies a l’obra de reurbanització que està prevista en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i el carrer Comerç. El tram afectat en aquesta primera fase de l’obra és el que està comprès entre el carrer Ramon Freixas i el passeig Rafael Soler.

Durant aquesta fase, quedaran inhabilitats l’accés i la sortida dels aparcaments privats en aquest tram. Per a les persones usuàries, s’habilitaran zones d’aparcament d’ús exclusiu, a l’aparcament situat al passeig Rafael Soler sobre la llosa de la via del tren i en l’aparcament de terra situat al costat de la Llar municipal d’Infants El Parquet, amb accés mitjançant identificació.

Els usuaris dels aparcaments podran recollir les identificacions per accedir als aparcaments d’ús exclusiu en horari de matí a les dependències municipals d’Urbanisme; i en horari de tarda i dissabte al matí a l’Associació de Veïns i Veïnes del Poble Nou. Es garantirà en tot moment l’accés dels vianants als habitatges i als establiments del tram afectat.

En finalitzar aquesta 1a fase a principis de novembre, començarà la 2a, que comprèn el tram del carrer Tossa de Mar, entre els carrers Ramon Freixas i Amàlia Soler, i a continuació la 3a fase entre el carrer Amàlia Soler i l’avinguda de Tarragona. La darrera fase serà la reurbanització de tot el carrer. La finalització total de l’obra està prevista per al proper mes d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: