Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llistes definitives d’admesos als ensenyaments obligatoris per al curs vinent a Vilafranca

A 1r d’ESO hi haurà la generació més nombrosa escolaritzada a Vilafranca al llarg dels anys com a conseqüència d’un pic de naixements que es va produir l’any 2010.

A P3, l’oferta definitiva és de 394 places. Aquesta oferta inclou dos grups a cada centre excepte a l’escola Pau Boada i al col·legi Sant Josep, que compten amb un sol grup. Són un total de 18 grups de P3 en el conjunt de la vila per al curs vinent. Tot i que es manté la mateixa quantitat de grups que per al curs actual, hi ha menys infants en edat de començar P3, però aquesta davallada es compensa perquè es reduiran les ràtios a 20 alumnes per grup en els centres públics mentre que es mantindran a 25 alumnes en els centres concertats. En total s’han assignat 369 places als centres de la vila.

Pel que fa al 1r curs de l’ESO, l’oferta definitiva de places a Vilafranca és de 554, repartides en 18 grups per al conjunt d’instituts públics a més de les places disponibles als centres concertats. Són 120 places més que les del curs actual, ja que aquesta serà la generació més nombrosa escolaritzada a Vilafranca al llarg dels anys com a conseqüència d’un pic de naixements que es va produir l’any 2010. En total hi ha 25 grups, comptant els concertats.

Un cop confirmat que la plaça sol·licitada ha estat assignada a un centre educatiu, les famílies ja poden començar a preparar tota la documentació per a la matrícula, que serà del 21 al 29 de juny, ambdós inclosos, per al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària i l’ESO.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: