Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es fan públics els noms dels guanyadors del concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó22

Es fan públics els noms dels guanyadors del concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó22

El passat mes de maig, coincidint amb el mes de les flors, l’Ajuntament de Vilafranca va convocar el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó.

L’objectiu del concurs era fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, alhora, donar suport a les floristeries locals.

S’hi podia participar del 23 d’abril al 31 de maig, i es proposaven dues categories: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors. En la categoria Balcons i finestres’, el jurat ha decidit concedir el primer premi a l’Instagramer “miawincaster”, el segon premi s’ha concedit a l’instagramer “jmjane47” i el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “emmarg2022”.

En la categoria Jardins i patis interiors, el primer premi ha anat a mans de l’instagramer “isbobel” per la fotografia Racons de la meva terrassa. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer “sphoto_1806” per la fotografia Esclats de primavera, i per últim, el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “patibonic” per la fotografia El raconet dels lliris.

El Premi addicional per a un balcó o jardí de la comarca ha recaigut en l’Instagramer “masiaruralcalsalvet” per la fotografia del jardí de Sant Martí Sarroca. Amb l’etiqueta #VilafrancaNaturaAlBalcó22 es poden veure totes les fotografies participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: