Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cupaires reclamen l’obertura d’una nova línia de P3 a l’escola pública de Vilafranca

La CUP considera que hi ha hagut inacció de l’equip de govern davant la davallada de places ofertades a l’escola pública.

En roda de premsa han recordat que al Ple del mes de maig ja van fer una pregunta al
voltant de la preocupació d’algunes famílies de no poder optar a una plaça a l’escola pública per l’inici del curs vinent a P3. Un fet que s’evidenciava comparant les xifres provisionals d’infants inscrits a cada centre amb les places que s’oferien. Amb les llistes definitives 23 infants s’han quedat sense una plaça a una escola pública. Des de la CUP de Vilafranca expliquen que aquesta situació, que tenia una solució relativament fàcil com era obrir una nova línia de P3 , és fruit de la inacció per part de l’equip de govern.
El curs passat Vilafranca tenia un 60% d’oferta d’educació pública, mentre que aquest curs que encetarem al setembre s’ha vist reduida a un 55,7%. Segons la CUP la solució que es reclama des del món educatiu de la Vila és que s’obri una nova línia que podria absorbir aquests infants que s’han quedat sense una plaça a l’escola pública.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: