Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres al carrer del Carme

Comencen les obres al carrer del Carme

Aquest dijous es donarà inici a les obres de reurbanització del carrer del Carme, un projecte inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç.

Els treballs abastaran la totalitat del carrer, des del carrer de la Font a la plaça de Josep Anselm Clavé i suposaran la urbanització integral d’un total de 1.439 m2 per donar continuïtat a l’illa de vianants actual. El projecte contempla l’ampliació i enjardinament de l’espai públic destinat a vianants i bicicletes, eliminant l’aparcament en filera en ambdós costats dels carrers, i la pacificació del trànsit rodat amb sol un carril central de circulació de vehicles. La intervenció preveu també la renovació total del mobiliari urbà, l’enllumenat i les instal·lacions.

Pel que fa al trànsit, es preveu una execució de l’obra per fases de tal manera que la circulació de vehicles només s’hagi de tallar en moments puntuals. L’accés als aparcaments i la circulació de vianants estaran garantits en tot moment, si bé puntualment pot haver-hi alguna restricció. Les persones usuàries de l’aparcament públic situat al carrer del Carme, 8-10, hauran d’accedir-hi pel carrer de la Font i sortir en direcció contrària pel carrer de Puigmoltó, de manera provisional.

Simultàniament a l’obra del carrer del Carme es preveu executar els treballs de renovació de la xarxa de clavegueram i d’aigua al carrer Lluna i plaça de Puigmoltó, amb caràcter previ a la reurbanització d’aquests carrers que es duran a terme després del carrer del Carme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: