Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 infants de Sant Sadurní pateixen una intoxicació alimentària en unes colònies a la Garrotxa

Quatre dels infants han hagut de ser traslladats fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, tot i que a hores d’ara ja han estat donats d’alta.

Segons publica l’ACN, l’Agència de Salut Pública de Catalunya investiga l’origen d’una intoxicació que ha afectat dotze escolars en una casa de colònies de Mieres, a la Garrotxa. Els nens i nenes formen part d’un grup de 42 infants de l’escola Vedruna de Sant Sadurní d’Anoia, segons informen fonts municipals.

Els afectats s’han començat a trobar malament aquesta matinada. Tenien vòmits, dolor abdominal i, en alguns casos, febre i diarrea. Segons l’Agència de Salut Pública, les sospites apunten a una intoxicació alimentària.

Quatre dels infants han hagut de ser traslladats fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, tot i que a hores d’ara ja han estat donats d’alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: