Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Txus Magallón serà nou regidor de l’ajuntament de Vilafranca

Aquest dimarts a les sis de la tarda se celebra sessió de Ple ordinari a l’Ajuntament de Vilafranca.

A l’ordre del dia hi figuren 10 punts a més de l’apartat de precs i preguntes. Entre d’altres es portarà a aprovació l’alienació de la Casa Feliu per la seva venda o també la creació del Consell Municipal d’Habitatge. El darrer punt del ple serà la renúncia com a regidora de Maria Ramon, del grup de la CUP. Segons ha pogut saber la nostra emissora la regidora serà substituïda properament per el següent lloc de la llista, és a dir per Txus Magallón. Magallón és militant de l’assemblea local de Vilafranca, membre de la Mesa territorial del Penedès i des del passat mes de març forma part del secretariat nacional de la CUP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: