Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Esteve serà el nou president d’El Casal La Principal durant els propers 5 anys

La nova junta, que per primera vegada és paritària, s’ha presentat sota el lema ‘Nous temps. Nous reptes’, amb cinc eixos de treball com ara els socis, l’economia o el patrimoni de l’entitat.

El passat diumenge 1 de maig El Casal va nomenar Marcel Esteve nou president de l’entitat després de les eleccions vigents. Esteve va encapçalar la candidatura ‘Nous Temps. Nous Reptes!’ acompanyat de la nova junta directiva formada per Anna Rovira, Montse Pagès, Jordi Solà, Albert Puig, Joan Nicolàs, Sílvia Sala i Elvira Mestres.

La nova junta directiva tirarà endavant el Casal de Vilafranca fins el 2027, amb un programa que se centre en cinc grans àrees.

Els socis i les sòcies. Promovent el creixement i la fidelització de les persones associades, potenciant el Casal com a espai de socialització i d’activitat amb el suport de les seves seccions.

L’economia. Millorant la sostenibilitat econòmica de l’entitat i la capacitat d’impulsar projectes de manera independent.

El patrimoni. Preservant i adequant el patrimoni de l’entitat, especialment pel que fa a la rehabilitació del Teatre centenari.

Les activitats. Afavorint la cooperació i el treball en xarxa entre entitats, organitzacions i col·lectius no formals a Vilafranca, mirant d’acollir i impulsar activitats o iniciatives cíviques de caràcter lúdic, social i cultural que es proposin des d’aquestes i que ajudin a promoure la llengua, la diversitat o la inclusió, entre d’altres.

La innovació social. Afavorint la cohesió social, amb una especial atenció als joves. Sumant l’acció social als tradicionals eixos de cultura, formació, esport i lleure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: