Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat Coral El Penedès El Coro celebra els seus 160 anys amb un concert de fires

Van comptar amb la col·laboració de la Polifònica de Vilafranca i l’acompanyament d’un grup de músics.

El dissabte 14 de maig, La Societat Coral El Penedès va organitzar el seu tradicional concert de fires celebrant els 160 anys de la coral i el 50è aniversari d’aquest concert de fires a l’Auditori Municipal. Van comptar amb la col·laboració de la Polifònica de Vilafranca i l’acompanyament d’un grup de músics.

Per commemorar aquests 50 anys de concerts, van recuperar la temàtica del primer concert de fires de l’any 1970 que enguany han anomenat «La màgia del cinema» i l’han celebrat a l’Auditori Municipal, en comptes de a l’església Sant Francesc com és habitual. Ho explica Àngel Escolà, president de La Societat Coral El Penedès.

Els beneficis del concert obtinguts amb les entrades a taquilla inversa s’han destinat a la Creu Roja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: