Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Innovi celebra una jornada per debatre els reptes de la viticultura a Catalunya

La jornada s’ha celebrat dins de les Fires de Maig de Vilafranca.

Emmarcat dins les activitats del programa de les Fires de Maig d’enguany, el Clúster Vitivinícola Català, Innovi, organitzava aquesta jornada amb l’objectiu de reflexionar i compartir estratègies de millora en el conreu de la vinya. Com explicava Eloi Montcada, clúster manager d’Innovi.

La Directora general de l’INCAVI, Alba Balcells, finalment no ha pogut fer-ne la recepció per indisposició i l’encarregat de fer-la ha estat Enric Bartra, també d’Incavi. En iniciar la jornada s’ha presentat per primera vegada una enquesta realitzada a nivell mundial sobre les diferències i reptes actuals dels països europeus, a càrrec d’Eloi Montcada, posteriorment han tingut lloc les ponències d’Enric Regull, Alberto Gambra de Vitis Navarra i Robert Savé d’IRTA. Finalitzant amb una taula rodona representativa del teixit vitícola català per tancar la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: